Neljäs päivä dieettiä menossa ja olo tuntuu oikein energiseltä ja hyvältä, kun parin ensimmäisen päivän tutut päänsäryt ja palelut ovat pois. Eilen kävin vaa´alla ja huomasin, että pahimmasta kilomäärästä oli tippunut kaksi pois. Ruuan punnitseminen ja kalorien laskeminenkin sujuu jo aika rutiinilla, kun tulee päivittäin syötyä enimmäkseen samoja asioita. Juomista olen myös lisännyt paljon ja se tekee hyvää. Räkätauti on kyllä alkuvaiheessa, mutta en anna sen häiritä dieettiä.
Syön päivittäin ainakin näin aluksi noin 1000 kaloria + rehut ja hedelmät päälle. Niitä en jaksa alkaa laskemaan, mutta ei niittenkään kanssa millään mene 1500 kaloria rikki, vaikka puputtaisin rehuja jatkuvasti. Eilen kävin tunnin sauvalenkillä ja kivasti siinä kului kaloreita. Ilmeisesti kuitenkin liikunnasta johtuen eilen meinasi olla pyörryttävä olo ja normaalia useammin nälkä, mutta omatekoisella tonnikalapastalla se tokeni. Välipalaksi varsinkin liikenteeseen hankin ensimmäistä kertaa sellaisia myslipatukoita ja huomasin toissapäivänä shoppailureissulla, miten mainio sellainen oli, kun huomasin verensokerin laskevan vaarallisen alas. Ja kaloreita oli tuossa vajaa 100.
Minun salainen aseeni jo monen dieetin aikana on ollut jogurttidippi rehujen kansa. Sitä syön varsinkin iltaisin, mutta myös välipaloina ja se kyllä pitää nälän poissa eikä kaloreita ole paljoakaan. Mahdollisimman vähärasvaiseen jogurttiin laitetaan valkosipulia, sitruunapippuria, suolaa ja sokeria tai makeutusainetta maun mukaan. Valkosipulin voi yrittää korvata jollain, jos ei siitä tain sen tuoksusta tykkää, mutta parasta se on näin. Dipattavina käytän kaikenlaisia kasviksia, porkkanaa, kurkkua, paprikaa ja kukkakaapia yleisimmin. Tätä voi käyttää myös salaatinkastikkeena.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti